OVER ONS

De V in onze naam staat voor Vehicle. Niet voor niets, want voor elk elektrisch voertuig hebben wij een laadoplossing!
Vakmanschap, korte lijnen en duidelijke afspraken: dát is V-Charge. Wij zijn een ervaren dynamisch bedrijf in het hart van het land.
Bij ons krijgt u altijd een merkonafhankelijk advies, want elke situatie vraagt nu eenmaal om een eigen aanpak. Het technische werk wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. Alles is in eigen beheer en dus heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Dat schakelt eenvoudig en snel!

ONZE WERKWIJZE

Advies, voorbereiding en installatie: V-Charge regelt het.
Het begint met keuzes maken. Wordt het een paal- of wandlader?
Wat is de beste plaats? En welk merk en type past het beste bij uw situatie? Onze technische specialisten adviseren u graag. Vervolgens de installatie:
wij coördineren de voorbereidende werkzaamheden en zorgen voor een perfect geïnstalleerde, veilige lader. Uiteraard gebruiksklaar. En ook voor het onderhoud schakelt u V-Charge in.
Eén aanspreekpunt: snel en overzichtelijk!

VOOR DEALERS

Heeft u een onderneming in elektrische auto’s of andere elektrische voertuigen? Dan wilt u deze veilig en snel kunnen opladen, of dit nu in uw showroom is of daarbuiten. De beste laadoplossing vindt u bij V-Charge. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en ontvang een advies op maat!

Rondje_John-en-Ted

Een laadpunt van V-Charge betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een uitstekende service voor uw bezoekers en medewerkers!

TED DE KLEIN EN JOHN VAN DER MEIJDEN

WAAROM V-CHARGE?

Maatwerk

Bij V-Charge bent u geen nummer en dat merkt u. U heeft één vast aanspreekpunt, krijgt persoonlijk advies en altijd een maatwerk laadoplossing.

Expertise

Jarenlange ervaring en gekwalificeerd personeel: met V-Charge bent u verzekerd van een uitstekende, veilige laadoplossing! Wij zijn UNETO-VNI en SEI- gecertificeerd en werken conform NEN 1010 en NEN3140.

Merkonafhankelijk

V-Charge voert een breed assortiment laders en werkt merk onafhankelijk. Samen kijken we naar uw wensen en bepalen we de voor u beste laadoplossing.

Volledig ontzorgd

Een laadpunt aanschaffen en laten installeren: u heeft er geen omkijken naar. V-Charge heeft alles in huis om u van A tot Z te ontzorgen, van gediplomeerde monteurs tot al het benodigde materieel.