Laadstations, op het werk, thuis of in het openbaar?

Onze laadstations zijn gemaakt voor alle typen gebruikers en locaties. Daar komt bij dat ze geschikt zijn voor elke (toekomstige) elektrische auto. Welke lader het meest geschikt is hangt af van je auto, wensen en de omstandigheden. Daarnaast komt er ook een en ander kijken bij de installatie van een laadpaal. Wil jij weten welke laadstation het meest geschikt is voor jouw bedrijf, thuis of elektrische auto? Wij geven je advies en verzorgen de installatie, montage voor je!

Wandlader Ecotap

ECOTAP THUISLADER

GEEN LOSSE KABELS MEER IN HUIS

Deze auto-laadstations zijn ontwikkeld op gebruiksgemak en zijn voorzien van een krulsnoer uitrekbaar tot 4 meter. De stekker is direct aan te sluiten op uw e-voertuig. De thuislader is vervaardigd uit 2 mm staal en is te bevestigen aan de wand of te bevestigen aan een stalen standaard (optioneel).

Ecotap-oplaadpalen-parkeerplaatsen-bedrijven-1

ECOTAP LAADZUIL DUO

LADEN MET REGISTRATIE

Deze laadzuil is ontwikkeld op gebruiksgemak en is bij uitstek geschikt voor plaatsing bij bedrijven en in openbare ruimten. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden. Deze laadzuil is gefabriceerd uit 4mm dik gepoedercoat anti-corrosie staal en is daardoor ongevoelig voor extreme externe invloeden. De zuil is voorzien van twee sockets (type 2) waar elke type 2 laadkabel op aangesloten kan worden. Dit laadpunt is te bevestigen op de grond of in de grond met een bijbehorend fundatiestuk.

images (1)

ECOTAP WANDLADER DUO

EFFICIËNT OMGAAN MET BESCHIKBARE RUIMTE

Dit prachtig vormgegeven dubbele auto oplaadpunt is bij uitstek geschikt voor plaatsing aan een wand. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s worden geladen. Deze laadpunten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld parkeergarages waar efficiëntie van de beschikbare ruimte belangrijk is.

De start/stop-procedure is door middel van een laadpas. Het laadpunt communiceert met de auto. Als alle veiligheidsvoorschriften zijn gecontroleerd, wordt de maximale toelaatbare laadstroom doorgegeven.

Young woman pulling a trolley down the street

EV BOX HOMELINE

LAAD SLIM EN SNEL

HomeLine laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. De HomeLine is verreweg de meest veilige en de snelste laadmethode voor thuis. Leverbaar met enkelvoudige of dubbele contactdoos. Leverbaar in 6 standaard kleuren of RAL kleur naar uw wensen. Slagvaste behuizing.

HomeLine factureert automatisch jouw stroomverbruik (met je werkgever). De duurzame bouw minimaliseert het onderhoud, zodat je opgeladen de weg op gaat, elke dag weer.

 

IMG_0565b

EV BOX BUSINESSLINE

ZUINIG EFFICIËNT EN MAKKELIJK IN GEBRUIK

BusinessLine registreert alle laadsessies en factureert deze automatisch. Doordat de BusinessLine beschikbaar is met twee connectoren kan deze laadpaal met gemak twee auto’s tegelijk laden. Leverbaar met enkelvoudig wandcontactdoos of optioneel vaste kabel van 6 of 8 meter. Leverbaar in 6 standaard kleuren of RAL kleur naar uw wensen.

BusinessLine is beschikbaar in verschillende capaciteiten. Welke je ook kiest, BusinessLine verbruikt de energie zo zuinig mogelijk.