Energie besparen met V-Charge

Bestaand lichtplan herzien of 1 op 1 vervangen voor duurzame verlichting

Besparen op het energieverbruik is erg belangrijk, dit maakt dan ook een groot deel uit van het totale verbruik. Duurzame verlichting moet daarom ook in de eerste plaats energiezuinig zijn.

Als u wilt besparen op energiekosten is overgaan naar led verlichting een goede keus. Wij geloven dat led verlichting belangrijk is voor de toekomst. Duurzame verlichting bespaart niet alleen energie maar heeft ook een lange levensduur en is daarom ook beter voor het milieu. Het zorgt dan ook voor een betere veiligheid en een verhoogd werkcomfort.

LED lampen zijn op dit moment de meest duurzame vorm van verlichting. Waar een aantal jaar geleden spaarlampen de meest energiebesparende optie was, hebben nu LED lampen deze plaats overgenomen. Een LED lamp verbruikt gemiddeld zo’n 65% mínder energie dan andere verlichting. Alle energie van de LED lamp gaat naar waarvoor het bedoeld is: verlichting.

Een lange levensduur,  CO2-uitstoot reduceren en geen lichthinder/lichtvervuiling veroorzaken

Dit zijn belangrijke factoren die bij het energiezuiniger maken horen. Bovendien moet het goed recyclebaar zijn. Besparen op energie is natuurlijk mogelijk door toepassing van energiezuinige lichtbronnen. Er zijn meer mooie en duurzame oplossingen. Deze oplossingen kunnen beter aansluiten op uw wensen en daarbij komt dat er eventuele subsidiemogelijkheden zijn.

Door te kiezen voor duurzamere verlichting zult u lagere energie en onderhoudskosten hebben in vergelijking met reguliere verlichting. De overstap naar duurzamere verlichting wordt vooral veel toegepast bij sportaccommodaties en bedrijfspanden. TL verlichting verbruikt ruim 600.000 kWh aan energie per jaar. Met onze duurzame verlichting kunt u zo’n 70% besparen op dit verbruik.

Lees ook over onze laadstations
lichtlijn_Duurzame verlichting_V-Charge
Duurzame-Verlichting_V-Charge_led-3
Duurzame-Verlichting_V-Charge_led